Akcija u Supernovoj: Na poklon dodatni DTV priključak

Zaključivanjem ugovora za solo uslugu digitalne televizije (DTV) ili u paketu sa drugim uslugama ostvaruješ sjajne pogodnosti za dodatne DTV priključke u svom domu. Sa ovom akcijskom ponudom na poklon dobijaš drugi DTV priključak, kao i 50 odsto popusta na mjesečnu pretplatu za treći DTV priključak!

Programska šema DTV paketa sadrži više od 230 domaćih, regionalnih i svjetskih TV i radio kanala. Očekuje te širok izbor za sve generacije – od informativnih, sportskih i filmskih, pa do dječijih, zabavnih i muzičkih kanala.

Osim navedenih pogodnosti, iskoristi i popust od 20 odsto na mjesečnu pretplatu prvih šest mjeseci. Cijena osnovnog paketa TV kanala digitalne televizije sa popustom iznosi 19,19 KM mjesečno (redovna cijena je 23,99 KM). Ponuda se odnosi za korisnike koji zaključe ugovor na neodređeno vrijeme sa minimalnim periodom trajanja 24 mjeseca.

Za više informacija o akcijskoj ponudi pozovi besplatni broj Korisničkog centra 0800 30 630, taster 1, ili posjeti najbližu Supernova poslovnicu.

Priključi se na Supernovu!

Poslovni korisnici

Zakaži sastanak

Unesite vaše podatke