Dobrodošli u Supernovu!

Mjesto gdje komunikacija počinje

Korporativni profil

Supernova je novi brend pod kojim posluju kablovski operateri Blicnet d.o.o. Banjaluka, Elta-Kabel d.o.o. Doboj i Telrad Net d.o.o. Bijeljina. Pod novim brendom korisnicima omogućavamo korištenje usluga sa novim tehnološkim mogućnostima i korisničkim pogodnostima.

Misija

Usmjereni smo na stalno unapređivanje kvaliteta telekomunikacijskih usluga uvođenjem savremenih tehničkih rješenja kako bi našim korisnicima obezbijedili najbolji mogući kvalitet usluga.

Vizija

I u budućnosti želimo da ostanemo pouzdan operater koji svojim korisnicima isporučuje kvalitetne telekomunikacione usluge i rješenja uz maksimalno prihvatljive ponude.

Vrijednosti

Svi poslovni procesi i komunikacija sa korisnicima, partnerima i zaposlenima odvijaju se uz ustanovljene standarde rada i ponašanja koji podrazumijevaju uvažavanje i poštovanje kao i promociju društvenih vrijednosti.

Novi direktor Blicneta

Dario Tučić

Direktor

Dario Tučić rođen je 1974. godine u Banjaluci. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjaluci.

Karijeru je započeo u Marketing agenciji Profile, Beograd, 2001. godine na mjestu Key Account Managera za područje BiH.

Karijeru u Telekomu Srpske započeo je 2002. godine gdje je od 2006. godine obavljao dužnosti šefa Odjeljenja za voice usluge i tarife, a 2007. imenovan je za šefa Službe za usluge i tarife u okviru Sektora za upravljanje uslugama u Direkciji za marketing i prodaju.

Poslovni korisnici

Zakaži sastanak

Unesite vaše podatke