Supernova Sistemske integracije

Rješenje za vaše uspješnije poslovanje.

Supernova biznis rješenja za digitalnu transformaciju

→ Preuzmite bilten

Odaberite Supernova Sistemske integracije i unaprijedite vaš biznis.

Kontrola pristupa poslovnim objektima

Zaštita vrijednosti i informacija

Projektovanje LAN i WAN računarske mreže

Prema potrebama vaše radne okoline

Softverska rješenja

Za vaše finansijske i vremenske uštede

Vrhunska WiFi veza u objektima

WiFi rješenja za potrebe vaših korisnika

Projektovanje sigurnosnih IT rješenja

IT bezbjednost za vaše poslovanje

Prednosti naših rješenja

Visok kvalitet
rješenja

Inženjerski tim
Supernove

Menadžer prodaje
zadužen za vaš nalog

Tehnička podrška
24 časa

Profesionalna podrška
klijentima

Sertifikovani
stručnjaci

Partneri

Klijenti

Zakaži sastanak

Ispuni kontakt formu

Posjeti nas

Tehnička podrška

0800 30 630, taster 2

SISTEMSKE INTEGRACIJE

Kontrola pristupa stambenim zgradama

Zajednicama etažnih vlasnika nudimo kompletna rješenja kontrole pristupa stambenim objektima:

  • Ugradnja audio-video interfona, koji važi za prvu sigurnosnu barijeru i onemogućava nepoželjnim licima da uopšte dođu u situaciju da ugroze bezbjednost ili imovinu stanara,
  • Ugradnja i programiranje elektro sistema za otvaranje ulaznih vrata pomoću RFID kartica/tag-ova, koje predstavlja sljedeći korak u odnosu na klasične brave koje ne mogu ispuniti nove zahtjeve stanara. Prednosti ovog rješenja se ogledaju u jednostavnom ulasku stanara, većoj sigurnosti i uštedi zbog smanjenog trošenja/habanja klasičnih cilindara i ključeva.

SISTEMSKE INTEGRACIJE

Projektovanje sigurnosnih IT rješenja

Koristite sigurnosna IT rješenja, obezbijedite svoje poslovanje na vrijeme. Zaštitite se od neželjenih napada, virusa, finansijske zloupotrebe, krađe identiteta ili bilo koje druge zloupotrebe poslovnih podataka. Ne dozvolite da vaš posao i reputacija budu ugroženi.

Zaštitićemo vašu poslovnu mrežu od potencijalno opasnog saobraćaja, uspostavićemo mehanizme zaštite od različitih malicioniznih radnji sa interneta ili iz lokalne mreže.

SISTEMSKE INTEGRACIJE

Vrhunska WiFi veza u objektima

Kvalitetna WiFi konekcija imperativ je današnjih korisnika. U vašem objektu možemo da organizujemo jednu ili više tačaka za bežično povezivanje uređaja. Vašim posjetiocima, kao i zaposlenima, omogućićemo brz i pouzdan pristup internetu sa mobilnih telefona, računara, tableta i drugih uređaja. Ne dozvolite da pouzdana i kvalitetna WiFi konekcija bude ono što nedostaje vašem prostoru i korisniku. Nudimo napredna WiFi rješenja sa mogućnošću različitih polisa i sigurnosnih podešavanja za vaše zaposlene i vaše goste.

U mogućnosti smo da istaknemo vašu ponudu koja će se pojavljivati korisniku nakon što se se poveže na vašu WiFi mrežu. Imaćete reklamu na svojoj vlastitoj WiFi mreži.

SISTEMSKE INTEGRACIJE

Softverska rješenja

Prema vašim potrebama razvijamo softverska rješenja koja optimizuju vaše poslovne procese. Softver brže upravlja dokumentima, pojednostavljuje vaše operacije i što je najvažnije štedi vaše ljudske resurse, vrijeme i novac.

Dodatno, mnogo lakše dobijate podatke koji pomažu u izvještavanju i planiranju dalje strategije vašeg rada.

SISTEMSKE INTEGRACIJE

Projektovanje LAN i WAN računarske mreže

Povjerite nam projektovanje lokalne mreže i vašoj kompaniji ćemo omogućiti brz prenos podataka, pouzdanost i lako održavanje mreže uz prihvatljivu cijenu, kompatibilnost i jednostavnost.

U slučaju da imate više poslovnica na različitim lokacijama ili u različitim gradovima povezaćemo vaše poslovnice u jedinstvenu WAN mrežu putem različitih VPN tehnologija i na ovaj način vam omogućiti veoma važne pogodnosti za vaše poslovanje kao što su: back up podataka, konfiguraciju VoIP centrale, video nadzor, pristup vašim servisima, aplikacijama i podacima sa udaljenih lokacija.

SISTEMSKE INTEGRACIJE

Kontrola pristupa poslovnim objektima

Klasična zaštita ključem odavno ne zadovaljava nivo sigurnosti koji je potreban za zaštitu imovine i podataka stoga kompanijama preporučujemo elektronsku zaštitu prostora u vidu elektronske identifikacije zaposlenih i posjetilaca. Zaštita vaših važnih objekata bazira se na pouzdanoj identifikaciji svake osobe koja želi pristupiti objektu.

Uz kontrolu pristupa moguće je integrisati i evidenciju radnog vremena zaposlenih. Tako osim bezbjednosti uz ovo rješenje možete da dobijete pomoć i u administrativnom dijelu vašeg posla. Sa kontrolom pristupa veoma lako evidentirate ulaz i izlaz zaposlenih, njihovo radno vrijeme odnosno smjene, godišnje odmore, bolovanja i sve ostale parametre koji su potrebni za obračun plata.

Poslovni korisnici

Zakaži sastanak

Unesite vaše podatke