Najčešća pitanja i odgovori

Korisnička podrška za poslovne korisnike

Televizija

Ako imaš televizor koji podržava digitalnu televiziju odnosno ima ugrađen DVB-C tuner potreban ti je CA modul koji dobijaš na korištenje, kao i autorizovana kartica koja se stavlja u modul a koju ti takođe mi dodjeljujemo.

Ako televizor ne podržava digitalnu televiziju odnosno nema DVB-C tuner potreban ti je set top box (STB) uređaj koji dobijaš na korištenje i autorizovana kartica koja se ubacuje u STB uređaj a koju ti takođe mi dodjeljujemo.

Jedan korisnik BIZ paketa sa digitalnom televizijom po jednom ugovoru može da ima priključena digitalnu televiziju na do tri televizora u okviru jedne poslovne jedinice. Priključci digitalne televizije na drugom i trećem televizoru se tarifiraju u skladu sa Cjenovnikom.

U cilju zaštite djece i mladih od štetnih uticaja neprimjerenih TV sadržaja, a prema propisima Regulatorne agencije za komunikacije, štitimo svoje korisnike od slobodnog gledanja TV kanala pomoću automatske tehničke zaštite sadržaja putem PIN koda.

Internet

Supernova paketi sa internetom donose još bržu internet vezu do 200 Mbps za preuzimanje podataka i 100 Mbps za slanje svega što treba da dijelite sa poslovnim saradnicima.

Informacije o internet paketima sa većim simetričnim i asimetričnim brzinama možeš dobiti od našeg prodajnog osoblja putem e-maila poslovni.paketi@supernovabih.ba ili pozivom na besplatni korisnički broj 080 030 630.

Kod nas sa internet paketom dobijaš modem sa integrisanim WiFi ruterom ili WiFi ruter na korištenje za povezivanje uređaja na mrežu.

Telefonija

Procedura je jednostavna. Podnesite zahtjev za prenos broja uz kopiju PDV uvjerenja i dokaz o izmirenim obavezama kod prethodnog operatera i u roku od 10 radnih dana vaši brojevi će biti preneseni u Supernova fiksnu mrežu. Usluga prenosa brojeva je besplatna.

Aktiviraj INO+ opciju za 4,68 KM KM mjesčno, kao dodatak na osnovnu pretplatu, i pozivaj standardne fiksne i mobilne mreže u Sloveniji, SAD-u i Kini po cijeni od 0,06 KM po minuti.

Pretplati se kod nas na uslugu „Besplatni korisnički broj 0800“ i klijenti će preko besplatnog broja dobiti  potrebne informacije o tvojim proizvodima i uslugama. Cjenovnik za pretplatu za 0800 broj pogledajte ovdje.

Opšta pitanja

Blicnet d.o.o. Banjaluka, Elta kabel d.o.o. Doboj i Telrad Net d.o.o. Bijeljina (od 12.09.2022).

Supernova je novi brend pod kojim korisnicima omogućavamo korišćenje usluga sa novim tehnološkim mogućnostima i korisničkim pogodnostima kroz ponudu Super MOVE tarifa.

Tvoj operater (Blicnet, Elta-Kabel ili Telrad Net) nastavlja da radi pod novim brendom i novim poslovnim imenom, a tvoje odabrane pakete usluga nastavlja da ti isporučuje kao i do sada po istoj cijeni mjesečne pretplate i istim uslovima korišćenja.

Zakaži sastanak

Ispuni kontakt formu

Posjeti nas

Tehnička podrška

0800 30 630, taster 2

Poslovni korisnici

Zakaži sastanak

Unesite vaše podatke