Super ljudske priče

U super novoj godini podijeli sa nama super ljudske priče.

Znaš li neku super ljudsku priču?

Sigurno ste nekada čuli neku super ljudsku priču… Priču o talentovanim komšijama, inspirativnim sugrađanima, hrabrim i humanim kolegama, članovima porodice na koje su svi ponosni…

Vrijeme je da takve priče čujemo i nagradimo!

Projekat

Društveno odgovorni projekat Super ljudske priče organizujemo kroz Nagradni konkurs za dostavljanje priča. Stoga pozivamo sve zainteresovane da nam pošalju prijedloge o ljudima iz svog okruženja koji čine male, važne, plemenite, hrabre ili, pak, humane stvari. Priče o ljudima koji svojim ponašanjem mijenjaju živote drugih na bolje, ili naše okruženje čine boljim mjestom za život.

Cilj

Cilj ovog konkursa je da pronađemo i predstavimo ljude koji čine dobro i da o takvim pozitivnim primjerima u javnom prostoru govorimo.

Poziv za dostavljanje priča važi na području BiH, a jedini uslov je da kandidujete priče o drugima, a ne o sebi.

Prijave

Priču možete da pošaljete putem formulara ispod, ili na e-mail price@supernovabih.ba, u kojem ćete navesti svoje ime i prezime, adresu stanovanja, broj mobilnog telefona i e-mail.

Konkurs traje do 29. februara 2024.

Nagradni fond – Poklon uređaji i usluge

Do kraja 2024. svakog mjeseca biramo najmanje dvije priče čije autore i aktere priča nagrađujemo poklon tabletima i poklon uslugama iz Supernove.

Priču o vašim junacima predstavićemo na našem sajtu, kao i u medijima.

Kao organizator zadržavamo pravo da mjesečno nagradimo i više autora i aktera, kao i da produžimo trajanje konkursa.

Prijavi priču

– Konkurs za slanje priča je otvoren do 29. februara 2024., a pravo učešća imaju svi državljani BiH.
– Priču je potrebno dostaviti u tekstualnom (Word ili PDF) formatu na maksimalno tri stranice, uz maksimalno tri fotografije, odnosno veličina prijave (fajlova) ne smije da bude veća od 2 MB.
– Pristigle priče neće biti ocjenjivane kao literarni rad, već isključivo na osnovu karakteristika i djela glavnih aktera priča.
– Nagradni fond, kojim će biti nagrađene najupečatljivije priče autora i aktera, čini 20 nagrada: 12 poklon tablet uređaja i osam usluga iz Supernova ponude sa besplatnim periodom korišćenja od 12 mjeseci (vrsta usluge se određuje u skladu sa tehničkim mogućnostima na adresama nagrađenih autora i aktera).
– Kao organizator zadržavamo pravo da mjesečno nagradimo i više autora i aktera priča, kao i da produžimo trajanje konkursa.

Poslovni korisnici

Zakaži sastanak

Unesite vaše podatke