Banjaluka: Radovi na proširenju mreže

Obavještavamo korisnike na području Banjaluke da u četvrtak, 29. februra u periodu od 06:00 do 08:00 časova planiramo radove na proširenju kapaciteta naše optičke mreže, zbog kojih su mogući kratkotrajni prekidi u isporuci usluga.

Prijedor i Lisina: Radovi na unapređenju mreže

Obavještavamo korisnike na području Prijedora i Lisine da u četvrtak 22. februara planiramo radove na unapređenju i modernizaciji mreže, zbog kojih su mogući kratkotrajni prekidi u isporuci naših usluga.

Doboj: Najava radova

Obavještavamo korisnike na području Doboja da u noći između srijede i četvrtka (21. i 22. februar) u periodu od 00:00 do 06:00 časova, planiramo radove na rekonstrukciji naše optičke mreže, zbog radova trećih lica koji grade objekat na našoj trenutnoj trasi.

Radovi na unapređenju mreže

Obavještavamo korisnike na području Prijedora, Gradiške, Novog Grada, Kozarske Dubice i Kostajnice da će u nedelju 18. februara u periodu od 10 do 18 časova biti izvođeni radovi na rekonstrukciji i modernizaciji naše mreže.

Doboj: Najava radova

Obavještavamo korisnike na području Doboja da će u petak, 16. februara zbog radova trećih lica koji grade objekat, biti izmještan naš koaksijalni kabl, radi čega će u periodu od 9.00 do 13.00 časova doći do obustave u isporuci naših usluga.

Poslovni korisnici

Zakaži sastanak

Unesite vaše podatke