Supernova videoteke

Videoteke

Gledaj super naslove domaće i strane produkcije. Aktiviraj dodatne sadržaje kroz videoteke. Na raspolaganju su ti Apollon, Superstar, Pickbox NOW, FilmBox, AXN NOW i Epic Drama videoteke, kao i Nick+ videoteka za najmlađe.

Odaberi omiljenu videoteku

Apollon

Apollon je kućni bioskop! U Apollon videoteci te očekuje na hiljade sati najekskluzivnijeg filmskog i serijskog programa holivudske i domaće produkcije. Videoteku je moguće dokupiti za 6,90 KM/mj.

Superstar

Najnovije domaće serije na jednom mjestu! Superstar videoteka je uključena u pretplatu Super MOVE TRIO i Super MOVE TV+NET paketa, a u toku je i akcijska ponuda za ostale pakete u okviru koje Superstar videoteku možeš da gledaš bez dodatne naknade tokom prvih 12 mjeseci.

Pickbox NOW

Uživaj u odličnim filmovima i serijama koji su nastali u produkciji nekih od najvećih svjetskih studija kao što su BBC, Fremantle, ITV, all3media, itd. Videoteku je moguće dokupiti za 8,78 KM/mj.

Videoteka Pickbox Now

FilmBox

Uzbudljiva avantura čeka te u okviru FilmBox videoteke. Pored vrhunskih filmova i serija, uživaj i u više od 100 sati dokumentarnog programa iz DocuBox produkcije. Ne propusti priliku da gledaš najbolji sadržaj na jednom mjestu po akcijskoj cijeni od 4,68 KM mjesečno.

AXN NOW

Zaroni u svijet vrhunskih produkcija sa AXN NOW videotekom i uživaj u najboljim igranim i dokumentarnim TV serijama. Videoteka AXN NOW je uključena u sve Super MOVE pakete.

Epic Drama

U Epic Drama videoteci očekuje te širok spektar dramskih tema, od raznih kriminalističkih zapleta, klasičnih književnih djela, preko političkih intriga i moći, do istorijskih priča, ratne epopeje i avanturističkih akcija. Videoteka je uključena u sve Super MOVE pakete.

Nick+

U okviru Nick+ videoteke djeca mogu da se zabave uz najpopularnije serije i crtane filmove Nickelodeona kada god to požele. Videoteka je uključena u pretplatu Super MOVE TV paketa kanala.

Videoteka Nick Plus

Videoteke su dostupne uz pakete usluga sa Super MOVE televizijom.

Super MOVE paketi usluga

Udruži usluge u Super MOVE pakete za mnogo veće pogodnosti koje ćeš tako imati.

Poslovni korisnici

Zakaži sastanak

Unesite vaše podatke