Supernova videoteke

Videoteke

Gledaj super naslove domaće i strane produkcije. Aktiviraj dodatne sadržaje kroz videoteke. Na raspolaganju su ti Apollon, Superstar i Pickbox NOW videoteka, kao i Nick+ videoteka za najmlađe.

Odaberi omiljenu videoteku

Apollon

Apollon je kućni bioskop! U Apollon videoteci te očekuje na hiljade sati najekskluzivnijeg filmskog i serijskog programa holivudske i domaće produkcije. Videoteku je moguće dokupiti za 6,90 KM/mj.

Superstar

Najnovije domaće serije na jednom mjestu! Superstar videoteka je uključena u pretplatu Supernova DUO Plus DTV+NET i Supernova TRIO Plus paketa, a u toku je i akcijska ponuda za ostale pakete u okviru koje Superstar videoteku možeš da gledaš bez dodatne naknade tokom prvih 12 mjeseci.

Pickbox NOW

Uživaj u odličnim filmovima i serijama koji su nastali u produkciji nekih od najvećih svjetskih studija kao što su BBC, Fremantle, ITV, all3media, itd. Videoteku je moguće dokupiti za 8,78 KM/mj.

Videoteka Pickbox Now
Videoteka Nick Plus

Nick+

U okviru Nick+ videoteke djeca mogu da se zabave uz najpopularnije serije i crtane filmove Nickelodeona kada god to požele. Videoteka je uključena u pretplatu Supernova DTV osnovnog paketa TV kanala.

Videoteke su dostupne uz pakete usluga sa Supernova digitalnom televizijom.

Supernova paketi usluga

Udruži usluge u nove Supernova pakete za mnogo veće pogodnosti koje ćeš tako imati.

Poslovni korisnici

Zakaži sastanak

Unesite vaše podatke