Siguran internet

Za zaštitu korisnika od štetnih sadržaja sa interneta.

Surfaj bezbjedno

Jednostavna zaštita svih uređaja na mreži u tvom domu.

Bez podešavanja

Usluga je unaprijed konfigurisana i spremna za upotrebu.

Pouzdana zaštita

Blokiraj malver, phishing, zlonamjerne sajtove i softvere.

Bez ugovorne obaveze

Siguran internet aktiviraj ili deaktiviraj po potrebi.

Kontrola sadržaja po tvojoj mjeri

Usluga Siguran internet omogućava zaštitu korisnika od pristupa zlonamjernim sadržajima na Internetu putem DNS servisa (Domain Name Service). Filtriranje zlonamjernog saobraćaja vrši se prilikom pokušaja otvaranja zlonamjernih web stranica, a funkcioniše putem blokiranja DNS zahtjeva, odnosno blokiranja takvog saobraćaja prije nego što dođe do lokalne mreže ili do korisnikovog uređaja.

U zavisnosti od željenog nivoa zaštite možeš da aktiviraš Standard Protect i Standard Protect Plus tarifnu opciju.

Standard Protect

Tarifna opcija Standard Protect omogućava zaštitu korisnika od malver programa (virusi, crvi, trojanski konji, špijunski i ucjenjivački softveri), krađe identiteta i podataka (Phishing), neovlašćenog korištenja računara (Command and Control) i Cryptomininga.

Cijena ove tarifne opcije je 1,17 KM mjesečno.

Standard Protect Plus

Uključene su sve funkcionalnosti opcije Standard Protect, uz dodatak filtriranja internet sadržaja po određenimm kategorijama koje imaju lošu reputaciju (sajtovi za odrasle, droga, kockanje, terorizam).

Mjesečna pretplata za navedenu tarifnu opciju je 3,36 KM.

Često postavljana pitanja

U nastavku pronađi odgovore na najčešće postavljana pitanja u vezi usluge Siguran internet.

Usluga Siguran internet je savremeno tehnološko rješenje putem kojeg se sigurnost korisnika na internetu podiže na viši nivo. Za pojačanu zaštitu od zlonamjernog sadržaja na internetu, Supernova nudi uslugu sigurnog interneta putem aktivacije tarifne opcije Standard Protect po cijeni od 1,17 KM mjesečno ili Standard Protect Plus po cijeni od 3,36 KM mjesečno.

Kada je aktivirana, ova usluga štiti korisnike u okviru Supernova mreže u domaćinstvu, na svim uređajima koji su povezani na nju – kablovski ili bežično (WiFi).

Usluga sigurnog interneta štiti vas od štetnih i zlonamjernih programa čiji je cilj da na razne načine izvrše štetu vašim računarima i računarskim mrežama:

Zaštita od malvera (virusi, crvi, trojanski konji, špijunski i ucjenjivački softveri), krađe identiteta (Phishing), Cryptomininga i dr.

Takođe, kroz opciju Standard Protect Plus korisnici mogu da uključe filtriranje internet sadržaja po kategorijama koji imaju lošu reputaciju, kao što su sajtovi za odrasle, droga, kockanje, terorizam i sl, kako njhovi ukućani a naročito djeca ne bi imali mogućnosti da pristupaju štetnim sadržajima.

Potrebno je samo da budeš korisnik usluge interneta u Supernovoj i da zatražiš aktivaciju u najbližoj poslovnici.

Ne, korisnik nema potrebu da obavlja dodatne radnje, kupuje i instalira uređaje ili programe, jer se o cijelom sistemu sigurnosnog rješenja, njegovoj realizaciji i monitoringu brine IT sektor naše kompanije.

Ne. Opciju Siguran internet možeš da aktiviraš u okviru postojećeg ugovora za korištenje usluge interneta u Supernovoj. Ne postoji ugovorna obaveza za opciju Sigurni internet, tako da korisnik može bilo kada da aktivira ili deaktivira uslugu.

Usluga Siguran internet dostupna je u skladu sa tehničkim mogućnostima. Za provjeru mogućnosti uvođenja usluge pozovite Korisnički centar na broj 0800 30 630, taster 1.

Zaštita u realnom vremenu

Usluga Siguran internet je zaštitila korisnike ovih tarifnih opcija od ukupno:

0
Command & Control
0
Potentially Harmful
0
Cryptomining
0
Dynamic DNS
0
Malware
0
Newly Seen Domains
0
Phishing
0
DNS Tunneling

Poslovni korisnici

Zakaži sastanak

Unesite vaše podatke