Usluge u Supernovoj uz popust od 20 odsto

Izaberi neku od Standardnih ili Supernova tarifa sa naprednim funkcionalnostima (gledaj propušteno, pauziraj TV, video na zahtjev) i iskoristi popust od 20 odsto na mjesečnu pretplatu prvih šest mjeseci!

Pored toga, uz zaključivanje ugovora za Supernova tarife sa naprednim funkcionalnostima, akcijska ponuda pruža mogućnost gledanja Superstar videoteke bez naknade 12 mjeseci.

Ukoliko odabereš Supernova TRIO Plus paket, osim navedenih akcijskih pogodnosti, na poklon dobijaš i Apollon videoteku šest mjeseci bez naknade. Sa Apollon videotekom gledaš najbolje filmske i serijske sadržaje holivudske i domaće produkcije.

U okviru Supernova DTV tarife sa naprednim funkcionalnostima, dostupna je i Nick+ videoteka sa bogatim sadržajem za djecu.

Akcijska ponuda se realizuje u skladu sa tehničkim mogućnostima za instalaciju usluge na adresi korisnika. Korisnički ugovor uz akcijsku ponudu se zaključuje na neodređeno vrijeme sa minimalnim periodom trajanja 24 mjeseca.

Sve informacije o akcijskoj ponudi i korištenju usluga možeš saznati u najbližoj Supernova poslovnici ili pozivom na besplatni broj Korisničkog centra 0800 30 630, taster 1.

 

Poslovni korisnici

Zakaži sastanak

Unesite vaše podatke