Supernova poslovna fiksna telefonija

Za efikasniju komunikaciju vaše organizacije

Budi produktivniji u obavljanju poslova uz povoljnu cijenu mjesečne pretplate i razgovora u domaćem i međunarodnom saobraćaju

Izaberi paket fiksne telefonije

Koristi Supernova BIZ TEL sa pretplatom od 12 KM/mj, BIZ TEL Plus sa 60 minuta razgovora prema svim fiksnim mrežama u BiH za 15 KM/mj. ili odaberi Supernova BIZ IP Trunk za 23,40 KM/mj.

Virtuelna telefonska centrala (IP Centrex)

Poveži više telefonskih priključaka na jednoj ili više lokacija u jedinstvenu telefonsku mrežu korištenjem resursa telekomunikacione mreže Blicneta.

INO+ tarifna opcija

Aktiviraj INO+ opciju koja, uz dodatnu pretplatu od 4,68 KM/mj., te pozivaj fiksne i mobilne mreže u Sloveniji, SAD-u i Kini po cijeni od 0,06 KM po minuti.

0800 brojevi za poslovne korisnike

Pretplati se na uslugu “Besplatni korisnički broj 0800” i omogući klijentima da dobiju sve potrebne informacije o proizvodima i uslugama tvoje kompanije.

Prenesi broj

Usluga prenos fiksnog broja omogućava da besplatno i uz jednostavnu proceduru preneseš broj u *supernova fiksnu mrežu uz zadržavanje postojećeg broja.

Spajanje telefonskih centrala

Usluga Business Trunking omogućava iznajmljivanje određenog broja govornih kanala za povezivanje korisnikove telefonske centrale na javnu mrežu na potpuno siguran način.

BIZ kombinovani paketi usluga

Posluj efikasnije uz DUO ili TRIO pakete iz BIZ ponude.

Zakaži sastanak

Ispuni kontakt formu

Posjeti nas

Tehnička podrška

0800 30 630, taster 2

Poslovni korisnici

Zakaži sastanak

Unesite vaše podatke