Dobrodošli u Supernovu!

Supernova ti omogućava korištenje modernih usluga sa novim tehnološkim mogućnostima i korisničkim pogodnostima kroz ponudu novih Supernova tarifa.

Supernova digitalnu televiziju možeš da gledaš na više uređaja sa naprednim funkcionalnostima: gledaj ispočetka, gledaj propušteno, pauziraj TV. Osim na TV uređajima, digitalna televizija ti je dostupna i na smart telefonu ili tabletu. Za kompletan ugođaj moderne televizije omogućili smo ti korištenje odličnih videoteka.

Novi *supernova internet paketi donose još jedan iskorak naprijed tako da dobijate još bržu internet vezu, a za uspješniju komunikaciju i pouzdanu vezu sa drugima *supernova fiksna telefonija donosi značajne bonuse u razgovorima.

Nove tarife možeš da udružiš u *supernova DUO i *supernova TRIO pakete uz još veće pogodnosti.

Supernova tarife su dostupne novim i postojećim rezidencijalnim korisnicima u skladu sa tehničkim mogućnostima na adresi korisnika kroz novu ponudu od prvog septembra 2022. godine.

Pored usluga za fizička lica, fokusirani smo i na kreiranje inovativnih informaciono-komunikacionih rješenja za kompanije, rješenja za digitalno i smart poslovanje, sa ciljem daljeg unapređenja procesa digitalne transformacije u društvu i kvalitetnijeg života građana.

Naš cilj je da te povedemo u budućnost s novim funkcionalnostima i mogućnostima koje ćeš moći da iskoristiš za sebe ili svoju kompaniju.

Dobrodošli u Supernovu!

Poslovni korisnici

Zakaži sastanak

Unesite vaše podatke