Za bolju priču i duže razgovore

Poveži se sa najbližima putem usluge Super TEL i iskoristi značajne bonuse u razgovorima.

Uživaj u neograničenim razgovorima u Supernova fiksnoj mreži u BiH (0,00 KM/min.) uz uspostavu poziva po cijeni od 0,04 KM/poziv. Usluga Super TEL donosi i bonus od 60 minuta za pozive prema drugim fiksnim mrežama u BiH. Sve to uz povoljnu cijenu mjesečne pretplate od 12,00 KM.

Neograničeni razgovori u Supernova fiksnoj mreži

Koristi neograničene razgovore unutar Supernova fiksne mreže uz uspostavu poziva po cijeni od 0,04 KM/poziv.

Prijatelj broj tarifna opcija

Aktiviraj opciju Prijatelj broj i iz Supernova fiksne mreže pozivaj omiljeni broj u m:tel mobilnoj mreži do 50 odsto jeftinije. Aktivacija Prijatelj broja je besplatna.

BiH Flat tarifna opcija

Aktiviraj BiH Flat uz mjesečnu pretplatu od svega 7,02 KM i koristi bonus od 4.000 minuta mjesečno i to: do 2.000 min. prema svim fiksnim mrežama u okviru lokalne mrežne grupe i do 2.000 min. prema ostalim mrežnim grupama u BiH.

INO+ tarifna opcija

Aktiviraj opciju koja ti, uz dodatnu mjesečnu pretplatu od 4,68 KM, omogućava pozivanje fiksnih i mobilnih mreža u Sloveniji, Sjedinjenim Američkim Državama i Kini po cijeni od 0,06 KM po minuti.

Velike uštede u paketima

Super Move TRIO paket uključuje neograničene razgovore u Supernova fiksnoj mreži i 1.000 min. poziva prema drugim fiksnim mrežama u BiH uz uspostavu poziva po cijeni od 0,04 KM/poziv.

Super MOVE paketi usluga

Udruži usluge u Super MOVE pakete za mnogo veće pogodnosti koje ćeš tako imati.

Poslovni korisnici

Zakaži sastanak

Unesite vaše podatke