Poziv: Radionica o sajber bezbjednosti 19. aprila u Bijeljini

Naša kompanija, zajedno sa Granskim udruženjem za ICT Privredne komore Republike Srpske, uz stručnu saradnju sa MUP-om RS – Odjeljenjem za visokotehnološki kriminal i Elektrotehničkim fakultetom u Banjaluci pokrenula je projekat u okviru kojeg se organizuje niz stručnih radionica sa predstavnicima MSP-ova i lokalnih zajednica na temu sajber bezbjednosti.

Prva radionica održana je nedavno u Prijedoru, a sada vas pozivamo na stručnu radionicu “Cyber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi i trendovi” koja će biti održana u prostorijama Područne privredne komore Bijeljina, 19. aprila 2024. godine od 11.00h do 12.30h na adresi Stefana Dečanskog bb (Agro-tržni Centar).

Ova radionica pružiće uvid u ključne aspekte Sajber bezbjednosti sa fokusom na male i srednje kompanije i lokalne zajednice koje se suočavaju sa izazovima digitalne transformacije u domenu industrijske proizvodnje.

Radionica je namijenjena predstavnicima i rukovodiocima malih i srednjih preduzeća koji se suočavaju sa dilemama u vezi sa informacionom i sajber bezbjednosti u poslovanju kao i bezbjednosti svojih sistema tokom procesa digitalizacije i digitalne transformacije, posebno u kontekstu uvođenja ERP sistema. Takođe, radionica će omogućiti uvid u napredne mrežne tehnologije sa akcentom na podršku sigurnosti u prenosu informacija.

Svoje učešće na radionici možete prijaviti najkasnije do 18.04.2024. godine na ovom linku.

Za više informacija možete se obratiti na e-mail: ict@komorars.ba ili na broj telefona 051/493-136.

U narednom periodu radionice će biti održane i u Doboju, Trebinju, Istočnom Sarajevu i Banjaluci.

Poslovni korisnici

Zakaži sastanak

Unesite vaše podatke