Tradicionalne igre i pjesme oduševile Prnjavorčane

Gradsko kulturno-umjetničko društvo (GKUD) “Pronija” iz Prnjavora održalo je sinoć godišnji Nikoljdanski koncert u Centru za kulturu u Prnjavoru. Supernova je bila ponosni prijatelj ovog događaja, koji je okupio mnogobrojne poštovaoce tradicionalne igre i pjesme. Posjetioci su imali priliku da uživaju u izvođenjima dječijeg i omladinskog ansambla GKUD „Pronija“ Prnjavor, kao i ansambala GKUD „Pronija“ Prnjavor iz Kulaša, Vijačana, Mravice i Smrtića.

Dario Topić iz GKUD “Pronija” rekao je da je izuzetna čast za sve mališane i omladince izaći pred publiku i predstaviti koreografije koje su proteklih šest mjeseci vrijedno pripremali. On je istakao da je ovo prvi koncert, dok će u nedjelju 25. decembra biti održan i drugi godišnji Nikoljdanski koncert, za koji je takođe pripremljen bogat kulturni program.

Danijela Marinković Orlić, šef Službe za marketinške komunikacije i PR Supernove navela je da je strategija i opredjeljene našeg Društva podrška kulturno-umjetničkim društvima i ovakvim događajima, odnosno svim aspektima koji imaju za cilj promociju kulture, unapređenje života i kulturnog ambijenta.

– U Prnjavoru smo odnedavno uveli optički internet i uslugu digitalne televizije sa naprednim funkcionalnostima. Želja nam je da ne budemo prisutni samo sa našim uslugama, već i da podržimo rad značajnih kulturno-umjetničkih društava kao što je “Pronija”, posebno kada to podrazumijeva rad djece. To je nešto što uvijek treba podržati i Supernova je uvijek uz djecu – istakla je Marinković Orlić.

Prije koncerta, na kojem su mališanima podijeljeni slatkiši i baloni, Supernova je u tržnom centru “Fortuna City” obradovala veliki broj Prnjavorčana sa super poklon iznenađenjima na svom štandu, gdje su im prezentovane razne pogodnosti koje dobijaju ukoliko se odluče za neke od Supernova usluga i paketa.

Poslovni korisnici

Zakaži sastanak

Unesite vaše podatke