Opšti uslovi korišćenja

Prava i pravila

Korišćenjem bilo kog dijela sajta www.supernovabih.ba (u nastavku supernovabih.ba), znači da prihvatate sva pravila korišćenja navedena u ovom tekstu. Smatra se da su posjetioci supernovabih.ba u svakom trenutku upoznati sa pravilima korišćenja i da su ih razumjeli u cjelosti. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja. Nijedan dio supernovabih.ba ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.

Supernovabih.ba sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na spoljne stranice. Supernovabih.ba omogućava posjetiocima da koriste njegove sadržaje besplatno, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Supernovabih.ba objavljuje sadržaje u dobroj namjeri. Posjetioci koriste sadržaje na sopstvenu odgovornost i supernovabih.ba se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. Pristup sajtu supernovabih.ba i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

Sadržaj ove internet prezentacije predstavija zakonski zaštićeno isključivo autorsko pravo viasnika kome pripadaju sva autorska i druga prava intelektualne svojine u pogledu sadržaja, uređivanja, koncepcije i dizajna. Zaštitni znakovi, logo znakovi, imena pojedinaca i drugo slično intelektualno vlasništvo je u svojini vlasnika ili u vlasništvu trećih lica. Nepoštovanje obavezujućih uslova korišćenja podleže primjeni odgovarajućih zakonskih propisa. Zabranjeno je neovlašćeno umnožavanje, reprodukovanje, javno
prikazivanje ili distribuiranje sadržaja internet prezentacije, na bilo koji način.

Linkovi

Supernovabih.ba sadrži linkove na web-stranice izvan vlastitog domena. Supernovabih.ba linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan sopstvenog sajta.

Oglašavanje i kolaćići (cookies)

Supernova koristi kolačiće i piksele kako bismo unaprijedili korisničko iskustvo, personalizovali oglase koji se prikazuju i zapamtili vaše preferencije na sajtu. Na primjer, možemo pročitati kolačić da bismo vam dostavili oglase koji vas mogu interesovati na drugim stranicama. Ove informacije takođe koristimo da bismo korisnicima dostavili relevantne oglase. Na sličan način, naši partneri mogu koristiti kolačiće, usluge pripisivanja ili druge slične tehnologije da bi utvrdili da li smo dostavili oglas i kako je izvršen ili da bi nam pružili informacije o vašoj interakciji s njima. To može uključivati pohranjivanje kolačića na vaš lokalni uređaj.

Šta su kolačići?

Pojam “kolačić” (cookie) koristimo da bismo označili sve tehnologije koje pohranjuju i pristupaju informacijama na uređaju koji koristite da biste pristupili našim uslugama, kao što je vaš računar, tablet ili mobilni telefon. Na primjer, koristimo HTTP kolačiće koji su male datoteke (tipično se sastoje od brojeva i slova) koje se preuzimaju kada pristupite našim uslugama i koje nam omogućuju da prepoznamo vaš uređaj. Takođe, koristimo tehnologiju kao što su “piksel tagovi”, kroz oglase koje plasiramo putem platformi kao što su Instagram, Facebook ili Google Ads.

Više informacija o kolačićima pročitajte ovdje, a o pikselima ovdje.

Poslovni korisnici

Zakaži sastanak

Unesite vaše podatke