Završen INOST 2024: Supernova i ove godine uz mlade inovatore

U banjalučkom Domu omladine održana je 26. Međunarodna izložba ideja, inovacija i stvaralaštva “Inost mladih 2024”, na kojoj je svoje inovacije predstavilo 500 izlagača, među kojima su učenici osnovnih i srednjih škola, studenti, inovatori i organizacije iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije i Rusije.

Mladi inovatori izložili su svoje radove iz oblasti automatike i informatike, ali ovogodišnja izložba pružila je priliku mladima da izlože svoje radove i iz ekonomije, arhitekture, medicine, dizajna i likovnih umjetnosti.

“Inost mladih 2024” organizovali su Savez inovatora Republike Srpske i Udruženje inovatora grada Banjaluka, a naša kompanija je i ove godine podržala događaj i obezbijedila nagradu za najbolje inovatore.

Ovogodišnja manifestacija imala je za cilj da se inovatori iz različitih oblasti, zemalja i krajeva okupe na jednom mjestu, upoznaju se, razmijene svoja iskustva i predstave svoje radove na kojima su vrijedno radili.

Savez inovatora Republike Srpske pokrenuo je projekat digitalne platforme inovacija Republike Srpske koja će omogućiti da se na jednom mjestu spoje investitori i inovatori kako bi se o inovacijama mnogo više znalo i kako bi se za njih pronašla komercijalna upotreba.

Poslovni korisnici

Zakaži sastanak

Unesite vaše podatke