U Bijeljini održana druga stručna radionica o sajber bezbjednosti

Druga po redu stručna radionica pod nazivom “Cyber bezbjednost i savremene mrežne tehnologije – trendovi i izazovi” održana je u Bijeljini.

Radionicu su organizovali Supernova i Gransko udruženje za ICT Privredne komore Republike Srpske, uz stručnu saradnju sa Jedinicom za visoko-tehnološki kriminal u MUP-u RS i Elektrotehničkim fakultetom u Banja Luci.

U okviru ove radionice učesnici su imali priliku da čuju najaktuelnije informacije od strane stručnjaka za Cyber, informacionu i industrijsku bezbjednost sa naučnim dostignućima u oblasti mrežnih tehnologija za industrijski sektor, kao i da upoznaju najbolje stečene prakse u našim institucijama sa preporukama naučno-tehničke saradnje.

Predavači su bili Olivije Zimonja načelnik Jedinice za VTK u MUP RS, redovni profesor dr Gordana Gardašević na Elektrotehničkom fakultetu u Banja Luci, Srđan Bjelić, rukovodilac Sektora za promociju i podršku u prodaji ICT i poslovnih rješenja kompanije  Supernove i Slobodan Dragičević u ulozi i moderatora, sekretar granskog udruženja za ICT u Privredna komora Republike Srpske .

Sledeće radionice planirane su da budu održane u Doboju, Trebinju, Istočnom Sarajevu i Banja Luci.

Pozivamo sve zainteresovane da posjete neku od idućih stručnih radionica i saznaju više o bezbjedonosnim politikama, inovativnim tehnologijama koje imaju već ugrađene sigurnosne alate na različitim nivoima, kao i o drugim alatima koje mogu da koriste u digitalnoj transformaciji.

Poslovni korisnici

Zakaži sastanak

Unesite vaše podatke