Supernova prijatelj festivala “Dani komedije” u Bijeljini

Izvođenjem predstave „Boing, boing“ beogradskog Teatra na brdu, sinoć je u Centru za kulturu “Semberija” u Bijeljini počeo 23. pozorišni festival „Dani komedije“.

Ovaj pozorišni komad po tekstu Marka Kamelotija i u režiji Predraga Stojmenovića oživljava duh Pariza šezdesetih godina prošlog vijeka i vrijeme velikih promjena: pojava hipi pokreta, rušenja seksističkih i rasističkih tabua, razvitka televizije i popularne kulture.

Supernova dani komedije

Uloge u ovoj predstavi igrali su: Radovan Vujović, Jelena Gavrilović, Viktor Savić, Marina Vodeničar, Nada Macanković i Borka Tomović.

Posjetioci festivala tokom pet dana mogu da uživaju u urnebesnim komedijama pozorišta iz Republike Srpske i Srbije.

Naša kompanija je prepoznala ovu manifestaciju kao značajnu na polju kulturnih događaja u našoj zemlji te smo tradicionalno i sa ponosom preuzeli ulogu prijatelja festivala.

Dani komedije

Večeras je na programu festivala predstava “Škola za žene” Narodnog pozorišta Republike Srpske, a u srijedu će publika moći da uživa u predstavi “Kuća” koju izvode glumci Zvezdara teatra iz Beograda.

Četvrtak je rezervisan za predstavu “Kumovi” lokalnog Gradskog pozorišta “Semberija”, a ovogodišnji festival zaključiće predstava “Autobiografija” koju će u petak izvesti glumci teatra Vuk iz Beograda.

Poslovni korisnici

Zakaži sastanak

Unesite vaše podatke