Supernova otvorila novo prodajno mjesto u Istočnom Sarajevu

Kompanija Supernova otvorila je novo prodajno mjesto u centru Istočnog Sarajeva, na adresi Dabrobosanska 33.

Nova poslovnica na popularnom šetalištu u ovom gradu omogućiće korisnicima ali i svim zainteresovanim građanima da uz profesionalno i ljubazno osoblje Supernove jednostavno i brzo dođu do svih potrebnih informacija i odaberu neku od Supernova usluga.

Direktor Supernove Dario Tučić izjavio je da je ova kompanija nastavila da modernizuje svoje poslovnice prema najnovijim standardima, kao i da otvara nove poslovnice.

– Nastavili smo sa strategijom širenja i procesa preuređenja prodajnih mjesta u cilju pružanja maksimalne udobnosti kako za naše zaposlene tako i za naše korisnike. Svako naše prodajno mjesto, konceptualno, ima prostor koji je namijenjen građanima, kao i prostor koji je namijenjen poslovnim subjektima koji žele da im pomognemo u procesu digitalizacije poslovanja i unapređenju biznisa – poručio je Tučić.

On je istakao i da će Supernova uskoro otvoriti novo prodajno mjesto u Srpcu, a nakon toga i u Trebinju, Gacku i Bileći.

– Želja nam je da budemo dostupni u svim krajevima i da korisnicima budemo uvijek na dohvat ruke, jer su zadovoljni korisnici temelj našeg poslovanja – zaključio je Tučić.

Novu poslovnicu u Istočnom Sarajevu krasi i super kutak za djecu u kojem će najmlađi moći da se zabave dok stariji biraju svoje usluge.

Radno vrijeme poslovnice je radnim danima od 8 do 19 časova, a subotom od 9 do 14 časova.

Za posjetioce su na dan svečanog otvaranja pripremljeni pokloni dobrodošlice, kao i posebne ponude i pogodnosti.

Dobrodošli u Supernovu!

Poslovni korisnici

Zakaži sastanak

Unesite vaše podatke