Supernova predstavlja Savršen par – Super MOVE TV+NET paket

U svakodnevnom životu često primjećujemo da određeni ljudi, stvari i fenomeni najbolje funkcionišu kada se međusobno dopunjuju i zajedno djeluju, u paru.

Parovi koji se uzajamno podržavaju u postizanju ciljeva često se opisuju kao savršeni parovi.

Supernova ti predstavlja savršen par usluga koji idealno funkcioniše zajedno – Super MOVE TV+NET paket.

Usluga MOVE televizije ti omogućava da gledaš više od 230 raznovrsnih kanala za sve generacije, te da pauziraš i vraćaš sadržaj ukoliko si propustio omiljenu emisiju, seriju ili utakmicu voljenog kluba.

U programskoj šemi MOVE televizije nalaze se i Arena Premium kanali putem kojih možeš da pratiš najveće svjetske i domaće sportske događaje.

Za prave filmofile, tu je bogat filmski i serijski sadržaj u Superstar, Apollon, Pickbox NOW, Filmbox i Nick+ videotekama.

Osim tvog TV uređaja, MOVE televizija dostupna je za gledanje i na mobilnim telefonima i tabletima.

Da ugođaj u tvom domu bude na vrhuncu, uz televiziju dobijaš i brzi internet do 100 Mbps za lakšu i bržu komunikaciju sa svojom porodicom i prijateljima, za preuzimanje sadržaja, strimovanje video-materijala, igranje online igara i sl.

Više informacija saznaj na ovom linku i naruči Super MOVE TV+NET paket, i za 62,90 KM mjesečno doživi najbolje iskustvo gledanja televizije i surfanja internetom.

Izaberi Savršen par!

MOVE, TV PO TVOM!

Ponuda se realizuje u skladu sa tehničkim mogućnostima za instalaciju usluge na adresi korisnika. Korisnički ugovor se zaključuje na neodređeno vrijeme sa minimalnim periodom trajanja od 12 ili 24 mjeseca.

 

Poslovni korisnici

Zakaži sastanak

Unesite vaše podatke