HBO Premium ili HBO i Cinemax paket tri mjeseca na poklon!

Za sve ljubitelje kvalitetnog filmskog i serijskog sadržaja Supernova je omogućila gledanje HBO i Cinemax kanala, kao i HBO Max servisa bez dodatne naknade u trajanju od 3 mjeseca!

U okviru HBO i Cinemax paketa očekuje te pet HBO i Cinemax kanala, a HBO Premium paket pored navedenih kanala obuhvata i HBO Max streaming platformu.

Nova sezona originalne HBO serije „Pravi detektiv: Noćna zemlja“ (True Detective: Night Country) sa dobitnicom Oskara Džodi Foster i Kali Reis u glavnim ulogama, dostupna je od 15. januara na HBO Max streaming platformi. Takođe, iz bogate ponude sadržaja izvadajamo i seriju “Milijarde VII” koju svakog utorka možeš da gledaš od 21 čas na HBO kanalu.

Paket po želji možeš da aktiviraš na ovom linku, ili posjeti najbližu Supernova poslovnicu. Za dodatne informacije pozovi besplatan korisnički broj 0800 30 630.

Akcijska ponuda se realizuje u skladu sa tehničkim mogućnostima za instalaciju usluge na adresi korisnika. Korisnički ugovor uz akcijsku ponudu se zaključuje na neodređeno vrijeme sa minimalnim periodom trajanja od 12 mjeseci.

Poslovni korisnici

Zakaži sastanak

Unesite vaše podatke