Supernova nagradila najbolje studente operatere Kontakt centra

Na svečanosti organizovanoj povodom kraja poslovne godine naša kompanija nagradila je najbolje operatere Kontakt centra koje mahom čine studenti.

Iako izbor pet najboljih nije bio jednostavan jer su prema riječima njihovih mentora svi studenti pokazali posvećenost, spremnost i znanje potrebno za obavljanje ovog posla, Supernova je nagradila Milicu Lakić kao najboljeg operatera Konakt centra, a zatim i Đorđa Džombića, Aleksandru Divljak, Ognjena Novakovića i Gabrijela Topića.

U procesu biranja najboljih, osim iskusnih kolega iz Supernove učestvovali su i sami studenti koji su dali svoje prijedloge za najboljeg kolegu ili koleginicu.

Kroz rad u Supernovoj, studenti postaju obogaćeni praktičnim iskustvima u komunikaciji sa korisnicima i primjeni ICT tehnologija i servisa. Takođe, postaju osnaženi da svoja znanja primijene gdje god budu odlučili da nastave svoj rad i usavršavanje.

Naša kompanija će nastaviti da bude oslonac mladima u sticanju prakse, dodatnih znanja i kapaciteta kako bi spremno dočekali buduće izazove i prva radna iskustva.

Poslovni korisnici

Zakaži sastanak

Unesite vaše podatke