Nova poslovnica Supernove u Zvorniku

Supernova je svečano obilježila otvaranje nove poslovnice u ul. Svetog Save 56 u Zvorniku. U prisustvu korisnika usluga, poslovnih partnera, predstavnika institucija i medija ozvaničen je rad novog prodajnog mjesta u srcu grada.

Direktor Supernove Dario Tučić povodom svečanog otvaranja istakao je da je naša kompanija ponosna što je zajedno sa svojim gostima obilježila otvaranje nove poslovnice u Zvorniku.

„Vjerujemo da će se korisnici naših usluga i svi građani ugodno osjećati u novom modernom prodajnom mjestu i da će u još ljepšoj atmosferi dobiti sve potrebne informacije o korištenju naših usluga i kupovini uređaja iz naše ponude“, naglasio je direktor Tučić, i dodao da će u ovoj poslovnici u budućem periodu firmama biti predstavljena sistemska biznis rješenja za digitalnu transformaciju sa kojima će unaprijediti svoje poslovanje.

„Pojasnićemo na koji način ova biznis rješenja djeluju, kako transformišu ključne procese u firmama i na koji način im Supernova pomaže u digitalizaciji“, rekao je Tučić.

Supernova poziva Zvorničane da posjete novu poslovnicu, kao i da zaprate Supernova Facebook stranicu, jer ih povodom otvaranja poslovnice očekuju pokloni dobrodošlice i super iznenađenja.

Radno vrijeme poslovnice je radnim danima od 8 do 16 časova.

Dobrodošli u Supernovu!

Poslovni korisnici

Zakaži sastanak

Unesite vaše podatke