Supernova omogućila praksu za dobojske srednjoškolce

Kao rezultat dobre saradnje i nedavno potpisanog ugovora između Supernove i Saobraćajne i elektro škole u Doboju učenici ove srednjoškolske ustanove moći će da obavljaju praksu i stiču nova znanja u našoj kompaniji.

Uz mentorstvo našeg iskusnog i dugogodišnjeg radnika Slaviše Pančića šest učenika će u narednom periodu imati priliku da se upozna sa poslovnim procesima i alatima iz oblasti telekomunikacija.

Ova škola iznjedrila je generacije izuzetnih inženjera i intelektualaca, pa je očekivanje mentora ali i učenika da će im ova praksa biti dobar temelj u daljem napretku i usavršavanju.

Prije početka prakse učenicima je predstavljena organizacija i sistem rada naše kompanije, politika i inicijative poslodavca u oblasti ljudskih resursa i društvene odgovornosti, kao i najznačajnije aktivnosti u prethodnom periodu.

Osim teorijskih cjelina iz telekomunikacionih oblasti, praksa uključuje i upoznavanje sa uređajima koji naši radnici koriste prilikom obavljanja posla, ali i terenski rad kako bi se stekla potpuna slika o svim izazovima i ljepotama ovog posla.

Nakon obavljene prakse, đaci će biti obogaćeni praktičnim iskustvima IKT profesije i osnaženi da ih primijene gdje god budu odlučili da nastave svoj rad i usavršavanje.

Naša kompanija će nastaviti da bude podrška mladima u sticanju prakse i dodatnih znanja kako bi spremno dočekali buduće izazove i prva radna iskustva.

 

Poslovni korisnici

Zakaži sastanak

Unesite vaše podatke