Napredne TV funkcionalnosti za super doživljaj televizije

Odaberi Supernova digitalnu televiziju sa naprednim TV funkcionalnostima i uživaj u super sadržajima!

Propustio si omiljenu emisiju? Ne brini! Uz Supernova TV imaš mogućnost vraćanja sadržaja 72 sata unazad. Pauziraj i nastavi da gledaš kad god želiš. I to nije sve – Supernova ti donosi Superstar videoteku bez dodatne naknade u prvih 12 mjeseci, tako da će gledanje biti uzbudljivije nego ikada ranije. Tu je i Nick+ videoteka, koja je uključena u pretplatu Supernova DTV osnovnog paketa TV kanala, a u okviru koje mališani mogu da se zabave uz najpopularnije serije i crtane filmove i iznova vraćaju svojim omiljenim sadržajima.

Iskoristi i nevjerovatan popust od čak 50 odsto na Max TV paket tokom 24 mjeseca i za samo 3,22 KM mjesečno uživaj u dodatnim kanalima Supernova digitalne televizije! Očekuje te 50+ dodatnih TV kanala, Arena Sport HD kanali, FOX HD kanali i još mnogo toga!

Osim vrhunske ponude digitalne televizije, Supernova ti omogućava i super usluge brzog interneta, kao i fiksne telefonije.

Sve što trebaš da uradiš je da posjetiš našu najbližu poslovnicu i dobićeš sve detalje o Supernova uslugama.

Akcijska ponuda se realizuje u skladu sa tehničkim mogućnostima za instalaciju usluge na adresi korisnika. Korisnički ugovor uz akcijsku ponudu se zaključuje na neodređeno vrijeme sa minimalnim periodom trajanja 24 mjeseca.

Supernova, u svemu super!

Poslovni korisnici

Zakaži sastanak

Unesite vaše podatke