Poveži se uz Supernova internet

Izaberi Supernova internet i poveži se sa porodicom i prijateljima, pretražuj najnovije informacije i uživaj u omiljenim muzičkim i video sadržajima uz super brzine.

Različiti paketi interneta u Supernovoj nude izbor brzine koja odgovara tvom načinu života i rada, bez obzira na to da li trebaš osnovnu brzinu za surfanje ili vrhunsku brzinu za napredne poslovne potrebe.

Internet je postao alat koji je transformisao način života čovjeka u 21. vijeku i olakšao mu i ubrzao brojne aktivnosti, od pretrage informacija, učenja, pa do komunikacije sa drugim ljudima.

Za pojačanu zaštitu od zlonamjernog sadržaja na internetu i slobodno i bezbjedno surfanje Supernova u svojoj ponudi nudi i uslugu Siguran internet.

Usluga Siguran internet je savremeno tehnološko rješenje putem kojeg se sigurnost korisnika podiže na još viši nivo. Za razliku od drugih, ovo rješenje korisnike štiti od prijetnji prije nego što one dođu do njih i njihove opreme. Rješenje je za korisnika veoma jednostavno. Korisnik nema potrebu da obavlja dodatne radnje (kupuje i instalira dodatne uređaje i slično), jer se o cijelom sistemu sigurnosnog rješenja, njegovoj implementaciji i monitoringu brine Supernova.

Više informacija o ovoj usluzi, kao i o najnovijim akcijama i pogodnostima u Supernovoj možeš da saznaš pozivom na besplatni broj Korisničkog centra 0800 30 630, ili u najbližoj super poslovnici.

 

Poslovni korisnici

Zakaži sastanak

Unesite vaše podatke