Otvorene prijave za Supernova Hackathon

Supernova, Inovacioni centar Banja Luka, Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Banjoj Luci, uz podršku Saveza studenata ETF-a i Attend It udruženja građana, 29. maja organizuju maraton u programiranju pod nazivom Supernova Hackathon 2023.

Na takmičenje se mogu prijaviti svi studenti Elektrotehničkog fakulteta u Banjoj Luci, te sve osobe koje su završile studije na ovom fakultetu, do 30 godina starosti. Timovi mogu imati najmanje tri, a najviše pet članova. Svi timovi koji se kandiduju imaće na raspolaganju stručno osoblje pomenutih organizatora u vidu mentora za sve vrste pomoći.

Najbolja rješenja će birati stručni žiri koji se sastoji od stručnjaka iz različitih oblasti, a njihova kombinovana ekspertiza i iskustvo omogućavaju im objektivnu procjenu uspješnosti projekata, uključujući tehničke elemente, kreativnost, inovaciju i mogućnost primjene u realnom svijetu.

Za najuspješnije timove Supernova i ICBL su pripremili nagradni fond u vrijednosti 4.000 KM. Prvi tim osvaja novčanu nagradu u iznosu od 2.000 KM, dok timove koji osvoje drugo i treće mjesto očekuju nagrade iznenađenja u vrijednosti po 1.000 KM.

Ako ste studenti ETF-a ili ste završili ovaj fakultet možete da prijavite učešće na ovom linku.

Prijave se primaju do 28. maja.

Takmičenje će biti održano na Elektrotehničkom fakultetu u Banjoj Luci.

Za više informacija posjetite sajt Supernovahackathon.com.

Poslovni korisnici

Zakaži sastanak

Unesite vaše podatke