I tokom juna 50 odsto popusta i dodatne pogodnosti na usluge!

Iskoristi priliku i odaberi jednu od Supernova solo ili paketa usluga i ostvari dodatne uštede sa sjajnim proljećnim popustom od čak 50 odsto na mjesečnu pretplatu prva dva mjeseca.

Ne propusti ovu izuzetnu šansu da iskoristiš povoljne cijene i uživaš u najboljoj ponudi digitalne televizije, brzom internetu i fantastičnim bonusima u okviru Supernova fiksne telefonije.

Ako želiš dodatne priključke za digitalnu televiziju u tvom domu, imamo posebnu ponudu za tebe – drugi priključak je besplatan, a treći priključak je dostupan u pola cijene.

Za pojačanu zaštitu od zlonamjernog sadržaja na internetu, Supernova ti u svojoj ponudi nudi i uslugu sigurnog interneta putem aktivacije tarifne opcije Standard Protect po super cijeni od 1,17 KM mjesečno ili Standard Protect Plus po cijeni od 3,36 KM mjesečno.

Tarifna opcija “Siguran internet” je savremeno tehnološko rješenje putem kojeg se sigurnost korisnika na internetu podiže na još viši nivo.

Sve što trebaš uraditi je posjetiti najbližu super poslovnicu ili pozvati besplatan broj Korisničkog centra na 0800 30 630 i dobićeš sve detalje o Supernova uslugama.

 

Poslovni korisnici

Zakaži sastanak

Unesite vaše podatke