Supernova nova članica Bit Alijanse

Supernova se pridružila zajednici Bit Alijanse, udruženju koje okuplja najveće kompanije iz oblasti IT industrije na području Bosne i Hercegovine.

Sporazum su potpisali u ime Supernove direktor Blicneta Dario Tučić i izvršni direktor Bit Alijanse Damir Maglajlić.

– S obzirom na to da smo pored telekomunikacija i IT orijentisana kompanija, naša namjera je damo svoj doprinos razvoju ove oblasti, kao i društva u cjelini – naglasio je direktor Blicneta Dario Tučić.

Izvršni direktor Bit Alijanse Damir Maglajlić istakao je da ga veoma raduje što se Supernova pridružila Bit Alijansi.

– Vjerujem da će saradnja sa još jednom kompanijom u Banjaluci biti prilika da mnoge aktivnosti koje trenutno radimo prenesemo upravo ovdje u Banjaluku. Dobili smo još jednog važnog partnera sa kojim planiramo da realizujemo mnoge aktivnosti u budućnosti – naglasio je Maglajlić. On je dodao da Bit Alijansa zajedno sa Supernovom trenutno ima 45 članica, što čini oko 70 odsto zaposlenih u IT industriji.

Supernova BiH i Bit Alijansa

Supernova je novi brend na tržištu telekomunikacija BiH pod kojim posluje kompanija Blicnet d.o.o. Banjaluka, koja korisnicima pruža usluge pristupa internetu, digitalne televizije, fiksne telefonije i ICT rješenja.

Timovi inženjera Blicneta rade na razvoju i isporuci rješenja u svim ključnim ICT područjima. Kreiraju kvalitetna softverska i hardverska rješenja za zaštitu vrijednosti i informacija, računarske LAN, WAN i WiFi mreže, VoIP centrale, IT bezbjednosti, elektronske kontrole pristupa, a pioniri su u implementaciji Smart City, kao i mnogih drugih Smart rješenja.

 

Poslovni korisnici

Zakaži sastanak

Unesite vaše podatke