Posjeta Roditeljskoj kući u Banjaluci

Posjetili smo Roditeljsku kuću u Banjaluci i proveli vrijeme sa predstavnicima kuće i Udruženja roditelja djece oboljele od malignih bolesti „Iskra“.

Kao kompanija sa odgovornošću prema osjetljivim grupama a posebno prema djeci, iskazali smo svoju podršku i zahvalnost zaposlenima u Roditeljskoj kući i članovima Udruženja „Iskra“ na svim aktivnostima koje redovno sprovode kako bi se djeci koja su naglo istrgnuta iz uobičajene svakodnevice i njihovim roditeljima našli pri ruci tokom dugog procesa liječenja.

Kao i do sada, izrazili smo spremnost da, koliko god je to u našoj moći, budemo podrška u radu kuće i udruženja.

Predsjednica Udruženja „Iskra“ gospođa Dijana Berić i upravnica Roditeljske kuće gospođa Katica Kerkez iznenadile su nas zahvalnicom koju su nam ovom prilikom uručili u ime dugogodišnjog prijateljstva i podrške koju pružamo njihovom radu.

U ime Supernove zahvalnicu su primili direktor Blicneta gospodin Dario Tučić i direktorica Funkcije za marketing i prodaju gospođa Slađana Babić.

Zahvaljujemo našim prijateljima na ovom lijepom gestu. Mi im želimo svaku sreću u daljem radu uz najveću želju da sva djeca ozdrave.

Poslovni korisnici

Zakaži sastanak

Unesite vaše podatke