Supernova ponosni sponzor druge INIT konferencije u Banjaluci

Supernova je bila sponzor drugog izdanja regionalne IT konferencije INIT 2022, koja je održana 24. septembra u Banskom dvoru u Banjaluci, gdje su učesnici imali priliku da čuju predavanja domaćih i svjetskih stručnjaka o najaktuelnijim temama iz IT industrije.

Pored raznih stručnih predavanja vrhunskih IT eksperata, posjetioci konferencije imali su mogućnost da posjete štand Supernove, koji je posebno bio interesantan srednjoškolcima i studentima. Mlade su na ovom štandu obradovale *super pozivnice, zahvaljujući kojima su dobili šansu da dođu na druženje u Supernovu i upoznaju se s timom koji radi u ovoj kompaniji, poslušaju lične priče programera, software developera, data centar managera i ostalih zaposlenih, te na taj način otkriju šta sve mogu da rade u IKT industriji.

Supernova na INIT 2022

Na štandu Supernove posjetioci su informisani i o svim novinama i boljim i povoljnijim paketima usluga koje korisnicima nudi naša kompanija, kao i izradi kvalitetnih ICT rješenja.

Supernova je prepoznala značaj INIT-a, koji je još 2019. godine postavio visoku ljestvicu po pitanju organizacije i kvaliteta programa ove konferencije. Sličan koncept zadržan je i ove godine, kada je INIT 2022 okupio više od 500 učesnika iz Evrope i cijelog svijeta.

Poslovni korisnici

Zakaži sastanak

Unesite vaše podatke