Super ljudske priče – Nagradni konkurs za dostavljanje priča

Naša kompanija pokrenula je društveno odgovornu kampanju “Super ljudske priče” koja ima za cilj da promoviše talentovane, inspirativne, hrabre i humane ljude u BiH.

Ovaj društveno odgovorni projekat organizujemo kroz Nagradni konkurs putem kojeg želimo da pronađemo i predstavimo ljude koji čine dobro za druge i da o takvim pozitivnim primjerima u našem okruženju govorimo.

Pozivamo vas da nam pošaljete prijedloge o ljudima iz svog okruženja koji čine male, važne, plemenite, hrabre ili pak humane stvari.

Uslovi za dostavljanje priča

Priče se šalju u Word ili PDF formatu, a priča može da bude napisana na maksimalno do tri A4 strane. Uz priču je potrebno priložiti najviše do tri fotografije.

Priče možete da pošaljete na dva načina:

    1. Preko formulara na našem sajtu koji se nalazi na ovom linku.
    2. Putem e-maila price@supernovabih.ba.
      U e-mailu je potrebno da navedete vaše ime i prezime, grad, ulicu i broj, te broj mobilnog telefona radi moguće dalje komunikacije. U prilog e-maila potrebno je priložiti Word ili PDF dokument sa pričom i odgovarajućim fotografijama (kao što je naznačeno u Uslovima za dostavljanje priča).

Nagradni fond

Nagradni fond, kojim će biti nagrađene najupečatljivije priče autora i aktera, čini 20 nagrada – 12 poklon tablet uređaja i 8 usluga iz Supernova ponude sa besplatnim periodom korištenja od 12 mjeseci (vrsta usluge se određuje u skladu sa tehničkim mogućnostima na adresama nagrađenih autora i aktera).

Selekcija priča

Nakon pregleda svih prijava, biće odabrane najupečatljivije priče koje će biti nagrađene i predstavljene u javnosti i medijima kroz TV priloge, intervjue, itd. Pristigle priče neće biti ocjenjivane kao literarni rad, već isključivo na osnovu karakteristika i djela glavnih aktera priča.

Od februara pa nadalje do kraja 2024. biraće se i predstaviti najmanje dvije priče mjesečno.

U slučaju da pristigne veći broj prijava, Supernova ima pravo da poveća fond nagrada.

Autori izabranih priča i njihovi junaci biće obaviješteni o izboru putem telefona ili email-a.

Nagradni konkurs za dostavljanje priča važi do 29. februara 2024.

 

Poslovni korisnici

Zakaži sastanak

Unesite vaše podatke